• Ki a kedvencünk? •

••  Jennifer Shrader Lawrence a kentucky-i Louisville-ben született 1990 augusztus 15.-én. Édesanyja Karen tábor vezető, édesapja Cary cégtulajdonos volt. 3 gyermekként született, van két bátyja.
Fiatal korában (14) eldöntötte, hogy színészi karrierbe kezd és édesanyjával New York-ba ment szerencsét próbálni. 2006-tól feltűnt kisebb szerepekben a Monk – a flúgos nyomozóban például egy kabalát alakított. Szárnypróbálgatásai sikerrel zárultak, hiszen A hallgatás törvénye (Winter’s Bone) című thrillerben szerepéért Oscar-díjra jelölték.   Több?   ••
 
• Hot! •

 
• Éves naptár •

• 02.19. - Red Sparrow európai premier Londonban ✓
• 02.26. - The Late Night Show with Stephen Colbert
• 02.26. - Red Sparrow premier New York-ban
• 02.27. - Good Morning America vendégszereplés

• 03.01. - Watch What Happens Live sztárvendég
• 03.04. - The Ellen DeGeneres Show sztárvendég

• 2018. 02. 19. - Anglia ✓
• 02. 28. - Indonézia, Dél-Korea, Szerbia

• 03.01. - Németország, Ausztrália, Magyarország, Argentína, Ausztria, Horvátország, Hong Kong, Olaszország (...)
• 03.02. - USA/Kanada, Bulgária, Spanyolország, Vietnám, Mexikó, Norvégia (...)
• 03.30. - Japán

• 04.04. - Franciaország

• 05.31. - Oroszország

Folyamatosan frissül!

 
• Chatelj velünk! •

 
• Elite affiliates •
 
   
   
   
   
Betelt!
 
• Munkálatai •
Mother! (Anyám!)
2017. 09. 14.
Grace (Jennifer Lawrence) író férjével (Javier Bardem) közös otthonba költöznek, a legváratlanabb pillanatban vadidegenek költöznek be hozzájuk. A boldog új kezdetből hamarosan valami egészen pokoli megmérettetés vár a terhes feleségre, ezzel a házaspár élete is teljesen megváltozik.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Sötét Főnix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
• Információ •
Admin Floo & Fanni
Téma Jennifer Lawrence
Nyitás 2013.01.06.
AF 1377*700
Design 33. - we're back!
Kódok Efruse && Linda

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!

 

hírekfrissek

2017.03.13. 15:52, Fanni
Dior Addict Lip Tattoo reklámarc

 

Egy remek hírt tartogattunk a mai napra, hiszen nemrég került bejelentésre, hogy Jennifer-t választották a Dior Beauty egyik új termékének, a Dior Addict Lip Tattoo reklámarcának is, ami áprilisban kerül majd a kijelölt üzletek polcaira. Egyébként alig egy hónap telt el azóta, hogy beszámoltak arról, hogy a 26 éves színésznő lett a Dior Addict Lacquer rúzsok arca is, a kampányból pedig már mutattunk nektek az elmúlt napokban/hetekben videókat és fotókat is, amelyek továbbra is elérhetőek a galériánkban!

A Dior 2017 áprilisától kibővíti a Dior Addict termékcsaládját egy teljesen új és eddig még nem látott termékkel, ami a Dior Addict Lip Tattoo névre lett keresztelve. Ez az ajaktermék a leírások alapján egyszerre nagyon könnyű és hosszan tartó viselet, a Dior úgy mondaná, hogy "csókálló és feldobja a "csupasz" arcunkat". Az egésznek a textúrája nagyon friss és könnyű, így lehetővé teszi a kényelmes viseletet, valamint szép és természetes színt ad az ajkainknak. A termék 10 órán át tartó viseletet ígér a vásárlók számára, ami azt jelenti, hogy majdnem fél napig nem kell azzal foglalkoznunk, hogy újból felvigyük a rúzst az ajkainkra, valamint végig hidratálja őket, ezzel védve a szárazságtól.

A rúzsokat a Dior Beauty kreatív igazgatója, Peter Philips tervezte és az első kollekció 4 alapszínből áll össze. Találhatunk feltűnő és gyümölcsösebb árnyalatokat, de vannak letisztultabbak és természetesek is, így mindenki a maga kedvére és stílusa szerint válogathat. A pletykák szerint nyár környékén új színeket is piacra fognak dobni.

Íme a 4 árnyalat neve és a számuk:

761 Natural Cherry
451 Natural Coral
491 Natural Rosewood
421 Natural Beige

A leírás alapján ezt a rúzst önmagában, valamint szájfénnyel kiegészítve is nyugodtan lehet viselni, hiszen mind a két formában nagyon hosszan tartó hatással bír. Az előrejelzések szerint április második felében kerülnek a boltok polcaira (külföldön), magyar megjelenésről még nincs információnk, ahogy a Dior Addict Lacquer rúzshoz sem, ami külföldön már több országban is beszerezhető. Ez egyébént, ha hihetni lehet a pletykáknak 50$ körül fog mozogni, ami a mai árfolyam szerint átszámolva kb. 15,000 Ft-nak felel meg (ahogy a legtöbb Dior rúzs, nagy változás nincs). 

A kampányból egyenlőre még csak egy kép jelent meg, fotósorozatot pedig még egyáltalán nem kaptunk hozzá, de ami késik, az nem múlik. Valószínűleg a napokban ellepnek majd minket a képek (legalább is az előző terméknél így volt). Jennifer a képen egyébként egy Christian Dior bőr midiruhát visel, ami a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból származik és korábban a Dior Beauty másik arca, Bella Hadid viselte egy kiállítással egybefűzött vacsora alatt New Yorkban, amit a Dior rendezett meg.

   

Nyomtatott Dior hirdetés (Dior Addict Lip Tattoo) (1db)

2017.03.12. 16:09, Floo
KCA && Sparrow School

 

A mai napra még így a hét zárásaként, hoztam nektek rövid híreket Jennifer-ről. 
Tegnap este került megrendezésre a Kids Choice Awards, amely számunkra azért volt fontos, hiszen kedvenc színésznőnk ott volt a jelöltek között. A műsor házigazdája John Cena volt extra fellépőként, pedig megjelent a Little Mix is. 
2 kategóriában említettük meg JLaw-t, a Kedvenc ,,Seggbe rúgó" illetve #Squad vagyis kedvenc filmes csapat kategóriában. (Itt az X-Men csapata kapta a jelölést) Fontos tudni, hogy itt csak a mi vagyis a közönség szavazata érvényes, hiszen szavazni lehetett a KCA weboldalán. 
 
Sajnos Jen és az X-Men csapata sem kapta meg a díjat, de ez szerintem érthető, hiszen itt a legtöbb alkalommal fiatalabbak szavaznak és én nem feltétlen mondanám az X-Men-t annyira fiatalabb korosztálynak szóló filmnek. Bár ezt döntsétek el ti! (Jen helyett Chris Evans nyerte a legjobb ,,seggbe rúgó" címet, pontosabban maga Amerika Kapitány!) 
De ne csüggedjünk, hiszen itt lesz a Saturn díjátadó is, igaz addig még van egy kis idő, viszont nagyon remélem, hogy ott már sikerül bezsebelni egy-két díjat. ^^ 
 
  A Red Sparrow forgatásai még javában zajlanak, de megjelent a "hivatalos" oldal, ami alapján be lehet azonosítani a filmet. Plusz a twitteren is készült egy fiók Sparrow State School néven, ahol például egy rakás megjelenési dátumot tettek közzé (persze vannak olyan dátumok, amiről eddig is tudtunk), ezeket az új helyszíneket beírtam a jobb oldali menühöz! Érdekesség, hogy ez a twitter fiók azonnal elkezdte követni Francis Lawrence-t (a film rendezőjét) Joel Edgerton-t illetve magát a forgalmazót a 20th Century Fox-ot, így őszintén reméljük, hogy ez egy hivatalos twitter oldal. (Ha nem, akkor elnézést a tévedésért!) Aki egyébként felmegy az oldalra láthat egy (régebbi?!) új képet is Jennifer-ről, mint Dominika, de eddig sajnos nem derült ki, hogy friss képről vagy egy régebbi fotót photoshoppoltak össze a készítők. Ezért nem tudom nektek megerősíteni, hogy ez a két oldal hivatalos!
 
Ide kattintva megnézhetitek a ["hivatalos"] illetve a [twitter] oldalt is!
 
[Frissítve: ez nem a hivatalos Red Sparrow oldal, csak egy fan unatkozhatott egy kicsit.. :) elnézést!]
 
Magával a forgatással kapcsolatban annyit tudunk elárulni, hogy jelenleg forgalomkorlátozások vannak a 8. kerületben a Blaha Lujza térnél a Somogyi Béla-, és a Stáhly utca között. Akik arra fele laknak érdemes ellátogatni, hátha letudtok kapni valamit és várjunk email-ben vagy chatben a képeket/híreket satöbbi. :) A korlátozás a holnapi, vagyis hétfői napra is érvényes!! Eddig is igyekesztünk segíteni, ez most sincs másként. További szép hétvégét kívánok nektek!

2017.03.12. 11:05, Floo
Jennifer a világ "legszebb" női között!A cosmo feltett március 8.-án vagyis Nő napon egy cikket, amely rangsorolja a világ legszebb nőit.
A tudomány sok mindent elárult nekünk a szépségről, évről-évre; 6 fizikai jellemzőnk van, aminek a férfiak nem tudnak ellenállni - a legemlékezetesebb részünk az arc, de nézzük meg, hogy kik a világ legszebb női, és miért.

Dr. De Silva megjegyezte, hogy ez a tanulmány nem arra való, hogy a nők egymás ellen forduljanak az eredmények láttán... ,,Ezzel az úttörő technológiával megtudtunk jó néhány dolgot, és ezért meg is sikerült állapítani, mi az, amit fizikailag szépnek látunk." - meséli. ,,Az eredmény megdöbbentő volt, és megmutatta, számos híres színésznő és modell arcvonásait, amik már az ókori görögöknél már a tökéletességet jelentették!" 
 
Tehát a tudomány és az ókori görögök "szerint", itt van a 10 legszebb nő a világon;
 
(Százalékok alapján lettek rangsorolva a hölgyek és bizony JLaw is itt van, ám én ezzel nagyon-nagyon nem értek egyet. Felőlem bárki mondhat bármit, Kim Kardashian szétplasztikáztatott arca egyáltalán nem szép főleg nem természetes! És így már értitek, miért tettem a címbe " - jelet.)
 
  1. Amber Heard: 91,85 százalék
  2. Kim Kardashian: 91,39 százalék
  3. Kate Moss: 91,06 százalék
  4. Emily Ratajkowski: 90,8 százalék
  5. Kendall Jenner: 90,18 százalék
  6. Helen Mirren: 89,93 százalék
  7. Scarlett Johansson: 89,82 százalék
  8. Selena Gomez: 89,57 százalék
  9. Marilyn Monroe: 89,41 százalék
  10. Jennifer Lawrence: 89,24 százalék

Nos, ha már így szóba került a szépség... Jennifer-ről régi képek kerültek nyilvánosságra, amik engem sokkoltak, hiszen teljesen máshogy nézett ki, mint az elmúlt néhány évben. :) Ezek a képeken pedig látszik, hogy JLaw szeret különböző frizurát és hajszínt kipróbálni.

17274838_1258758490827383_1617540996_n.jpg 17270344_1258758497494049_1174292494_n.jpg 17270629_1258758484160717_1264510714_n.jpg 17274838_1258758490827383_1617540996_n.jpg
Fiatalkori képek (3db)

2017.03.10. 15:56, Fanni
Újabb Red Sparrow forgatási képek

 

Szerencsére az elmúlt egy hétben rengeteg új képet és egy videót is kaptunk már a Red Sparrow budapesti forgatásairól, aminek én és Floo is nagyon örülünk, de közben azért irigykedünk azokra, akiknek lehetőségük van ellátogatni a külsős helyszínekre. Egyébként továbbra is szívesen várjuk a képeiteket, videóitokat és információtokat, hogy merre forgathat a stáb és innen is köszönjük mindenkinek, aki eddig segített ebben nekünk.

Na de nem csak erről szeretnék nektek beszélni, hiszen új képeket is hoztam, amelyeket Twitterről, illetve Instagramról sikerült összegyűjtenem nektek. Először is kezdjük azzal, hogy március 5-én, vagyis múlt vasárnap is éjszaka kezdtek el forgatni és előkészíteni a terepet. Aznap a Gellért téri metróállomáson, illetve a Boscolo Budapest Hotelben is forgathattak, az utóbbiban egy rajongó azt is megerősítette, hogy a mi kedvencünk, Jennifer Lawrence is ott volt, állítása szerint rászóltak, hogy ne csináljon képeket a helyszínről, mivel a 26 éves színésznő rövidesen megérkezik a helyszínre, ahol az új filmjének a forgatását fogja folytatni. Ennek ellenére több képet is sikerült készítenie nem csak a rajongónak, de több vendégnek is (bár a színésznőt egyiküknek sem sikerült lekapnia).

Valamint a március 7-ei és 8-ai forgatásokról is sikerült még pár új képet találnom. Ezek a forgatások az Erzsébet hídtól egészen az Astoriáig zajlottak és a Kossuth Lajos utcában is látták az éppen arra sétálók a stábok, valamint az orosz rendszámos kocsikat is, illetve az üzletek cégtábláit is lecserélték cirill betűkkel írt darabokra. (Ezt az infót pedig köszönjük Attilának!)

Valamint még egy kis érdekesség, az egyik budapesti ismerősöm arról számolt be a hétvégén az Instagram-on egy videóval (sajnos nem sikerült lementenem a Story-jából), hogy az M3-as bevezető szakaszán forgattak több kocsival is egy jelenetet, de sajnos a rendszámtáblák nem látszottak, így nem tudom biztosra azt mondani, hogy Francis Lawrence filmje forgott ott is, de az esély megvan rá. Esetleg nektek erről van valami információtok? Ha igen szívesen várjuk az üzeneteket!

   

03.05-03.08. (Kossuth Lajos utca, Gellért téri metróállomás, Boscolo Hotel) (8 db)

Frissítve (20:56):

Ahogy kitettem a posztot még délután, rá pár percre a Twittert böngészve újabb képekkel találtam szembe magamat, amelyek a tegnap este, vagyis március 9-én készültek. A forgatások akkor a Kerepesi úti temetőben zajlottak, de a lámpákon és egy kameraállványon kívül más nem nagyon látható, de annak kell örülnünk, ami van. Reménykedjünk benne, hogy hamarosan Jenniferről is kapunk valamilyen új képet a forgatásokról, vagy azon kívül.

   

03.09. (Kerepesi temető) (2 db)

2017.03.08. 11:20, Floo
Red Sparrow forgatásBudapest teljesen átalakult Oroszországgá? Igen, minden bizonnyal. A tegnapi este folyamán ugyanis az Erzsébet hídtól egészen az Astoriáig le voltak zárva az utak, először csak kihalt utcákat lehetett látni a szemfüles arra járóknak, azonban később egy zsúfolt út lett tele átrendszámozott autókkal. Minden autóra orosz rendszám került, sőt a taxikat is átalakították, sok helyre orosz feliratok kerültek... aki tegnap este arra járt ezt mind láthatta; hiszen ez a Red Sparrow forgatása volt!

Kerestem és küldött is Attila pár instagrammos képet, amin jól láthatóak ezek az átalakítások. Nagyon kíváncsi lettem volna az előkészületekre, illetve magára a forgatásra is, de sajnos nekem nincs módom, hogy ellátogassak a helyszínekre. 
Azt viszont jó, ha tudjátok Jennifer ezen a forgatáson nem vett részt, lehet pihenőnapja van/volt, de biztos forrásokból lehet tudni, hogy ő nem volt jelen.
Illetve egy fontos infó, hogy jelenleg a forgatások a 43. napnál tartanak a 85.-ből. Ez sokaknak most életmentő lehet, hiszen még van bőven idő arra, hogy összefussatok a színésznővel. Sőt, még nekem is, mert április elején hazalátogatok 1-2 napra... :)
 
14928309_20d2438b81d539b47c7f1c380531371d_wm.jpg rs1.png rs2~0.png rs3~0.png