• Ki a kedvencünk? •

••  Jennifer Shrader Lawrence a kentucky-i Louisville-ben született 1990 augusztus 15.-én. Édesanyja Karen tábor vezető, édesapja Cary cégtulajdonos volt. 3 gyermekként született, van két bátyja.
Fiatal korában (14) eldöntötte, hogy színészi karrierbe kezd és édesanyjával New York-ba ment szerencsét próbálni. 2006-tól feltűnt kisebb szerepekben a Monk – a flúgos nyomozóban például egy kabalát alakított. Szárnypróbálgatásai sikerrel zárultak, hiszen A hallgatás törvénye (Winter’s Bone) című thrillerben szerepéért Oscar-díjra jelölték.   Több?   ••
 
• Hot! •

 
• Éves naptár •

2018. ?. ?. - Csillagot kap a Hírességek Sétányán

• 2018. 02. 19. - Anglia ✓
• 02. 28. - Indonézia, Dél-Korea, Szerbia ✓

• 03.01. - Németország, Ausztrália, Magyarország, Argentína, Ausztria, Horvátország, Hong Kong, Olaszország (...) ✓
• 03.02. - USA/Kanada, Bulgária, Spanyolország, Vietnám, Mexikó, Norvégia (...) ✓
• 03.30. - Japán ✓

• 04.04. - Franciaország ✓

• 05.31. - Oroszország

Folyamatosan frissül!

 
• Elite affiliates •
 
   
   
   
 
Betelt!
Jön: lucyweb.org, h-steinfeld.flaunt
 
Bármilyen kérdésetek van, ide írjatok: #link #link
Lekerült: bigbangtheory.gp, milly-clarke.com
 
• Munkálatai •
Mother! (Anyám!)
2017. 09. 14.
Grace (Jennifer Lawrence) író férjével (Javier Bardem) közös otthonba költöznek, a legváratlanabb pillanatban vadidegenek költöznek be hozzájuk. A boldog új kezdetből hamarosan valami egészen pokoli megmérettetés vár a terhes feleségre, ezzel a házaspár élete is teljesen megváltozik.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Sötét Főnix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
• Információ •
Admin Floo & Fanni
Téma Jennifer Lawrence
Nyitás 2013.01.06.
AF 1377*700
Design 33. - we're back!
Kódok Efruse && Linda

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!

 

hírekfrissek

2017.03.30. 20:42, Fanni
A vártnál előbb kapjuk meg a Red Sparrow előzetesét?

 

Nos, a címmel szerintem mindent elmondtam, de azért bővebben is ki szeretném fejteni ezt a még nagyon friss és ropogós hírt, ami a The Hollywood Reporter magazin online felületéről származik és alig 10 perce osztották meg velünk.

Jennifer Lawrence soron következő filmje a Red Sparrow, ami Jason Matthews azonos című regénye alapján készül még jelenleg is Francis Lawrence rendezésével. És igen a stáb még mindig Budapesten és a környékén forgat, mostanában éjszaka, de nem erről lesz ebben a bejegyzésben szó. Már emlegettük nektek többször is, hogy ezen a héten rendezik meg a 2017-es CinemCon-t Las Vegasban, sőt a mai az utolsó napja ennek a több napos filmes eseménysorozatnak, amit egy díjátadóval fognak lezárni. A lényeg, hogy számunkra két fontos filmstúdió a FOX és a Paramount is jelen volt ebben az évben is a következő filmjeikkel, ami azért fontos nekünk, mert Jennifer Lawrence ebben az évben mind a két filmstúdiónak dolgozott. 

Most mégis a Red Sparrow című filmje lesz terítéken, amit ahogy már írtam még mindig forgatnak és koránt sem fejeződtek még be a forgatások, éppen ezért meglepő, hogy alig fél órája a közönség előtt már le is vetítették az első előzetest!!! Igen jól olvastátok levetítették a Red Sparrow első előzetesét, ami azért is megdöbbentő számunkra, mert mi arra vártunk, hogy majd a Mother! előzetesét fogják itt levetíteni, hiszen azt még tavaly forgatták és azóta hatalmas csönd van körülötte, már bőveb befejezhették az utómunkálatokat is és még egyetlen egy kép, videó, forgatási kép, egyszóval semmi információ nem jelent meg róla egy pár mondatos összefoglalón kívül. Ezzel szemben a Red Sparrow-t január 5-én kezdték el forgatni és már ma, vagyis március 30-án bemutatták az előzetesét. Természetesen ennek örülünk, csak jelenleg nem értjük a Paramount filmstúdió és Darren Aronosky logikáját.

Sajnos bármennyire is szeretném most azonnal kitenni nektek az előzetest ide is, erre még nincs lehetőségünk, hiszen ez az egész nagyon friss, tényleg alig néhány perce jelent meg a feljebb emlegetett cikk is, ahova szintén nem ágyaztak be előzetest, hiszen nem töltötték még fel az internetre. Nem tudja egyikünk sem megmondani, hogy mennyit kell majd nekünk erre várni; jó esetben még néhány percet, talán pár órát, de az is lehet, hogy hozzánk csak napok, hetek vagy még rosszabb esetben hónapok múlva jut csak el. De nem kell szomorkodni, mert megosztottak velünk néhány információt és idézetet is az előzetesből, így azt már tudhatjuk előre, hogy milyen jeleneteket tartalmaz majd.

A legelső előzetesben természetesen a kedvencünket, vagyis Jennifer-t is láthatjuk. Azt már eddig is tudtuk, hogy barna hajjal és frufruval láthatjuk majd viszont a filmben, illetve azt is, hogy balerinaként is feltűnik majd, de a kritikusok azt is elárulták, hogy ez előzetesben táncolni is láthatjuk majd, ami nagyon jól megy neki (de mint tudjuk dublőre volt, szóval 90%, hogy tánc közben nem őt láthatjuk).

A jelenet pontosabban leírva úgy szól a cikkben, hogy Jennifer-t egy balettelőadás közben láthatjuk táncolni, aki a színpadon súlyos sérüléseket szenved (itt még szőke hajjal lesz látható állítólag). Aztán hirtelen megjelenik a barna hajú és frufrus Jennifer, mint egy orosz kém, aki megtanulta pszichológiailag és szexuálisan manupilálni a férfiakat.

"Miután végeztünk veled, az ember aki voltál megszűnik létezni" - mondja Jennifer karakterének Charlotte Rampling, aki a mentorát/oktatóját alakítja majd a főszereplőnek.

Az előzetes végül azzal fejeződik be, hogy Jennifer vérrel borított kezét mutatják meg a nézők számára.

Számomra ezek alapján nagyon izgalmas és eseményekkel dús filmnek tűnik az egész és már alig várom, hogy láthassam és tudom, hogy ezzel Floo is így van. Amint elérhetővé válik mindenki számára ez előzetes természetesen az oldalon is meg fogjuk osztani veletek is és feliratot is készítünk hozzá, ha erre van igényetek! :)) Ti várjátok már a filmet?

2017.03.30. 12:04, Fanni
Új őszi/téli Dior kampányképek

 

Úgy néz ki, hogy ezen a héten sem maradunk új Dior képek nélkül, hiszen a mai nap folyamán megjelentek az első hivatalos nyomtatott hirdetések a 2017-18-as őszi/téli táskakollekcióhoz, aminek már 2012 óta Jennifer Lawrence az arca.

Az új képek viszont eléggé más stílusban készültek el, mint az eddigiek, hiszen szinte minden alkalommal nagyon elegáns és nőies ruhákba öltöztették a kedvencünket, de ez alkalommal stílusváltáson esett át az egész vonal és a divatház is, így Jennifer kicsit férfiasabb, hétköznapibb és lazább tervezéseket viselt a fotózás alatt. A fotósorozatot egyébként Brigitte Lacombe készítette, aki a márka 2016-os tavaszi/nyári kampányáért is felelős volt, ugyanúgy fekete-fehér képeket készített, akárcsak akkor és a háttér is nagyon minimalista volt.

Jennifer a képeken egy teljesen egyszerű fehér háttér előtt áll és ül, egy szintén egyszerű széken. Ahogy írtam a ruhák is nagyon visszafogottak, de mégis sikkesek, furcsa módon farmernadrágban látható, ami mellé "We All Should Be Feminists", "Dior Addict" és "J'adior" feliratos felsőket és fekete blézert párosítottak, és mivel itt a táskákon volt a hangsúly, természetesen ezek is elmaradhatatlan kellékek voltak. 

A kampány szerintem az egyszerűsége ellenére is nagyon jól sikerült, látszik a képeken is, hogy Jen kényelmesen érezte magát ezekben a ruhákban, hiszen a hétköznapokon ő is ezt a lazább és kényelmesebb stílust követi, ahogy sok vele egykorú, vagy fiatalabb nő is, így ezzel őket is meg tudják szólítani.

A képek először a nagyobb divat- és női magazinok májusi számaiban lesz elérhető (de több rajongó is készített képeket, hogy már egy-egy áprilisi számban is látták a fotókat). Viszont ha arra vártok, hogy magyar magazinokban is meg fognak jelenni Jennifer képei, akkor el kell, hogy szomorítsak mindenkit, de mivel Magyarországon egyáltalán nem forgalmaznia Christain Dior ruhákat és táskákat, csak sminktermékeket és napszemüvegeket, így a kampány hozzánk nem fog eljutni egyáltalán. De a képeken kívül május 1-jén egy kampányvideót is nyilvánosságra fognak hozni, aminek szintén Jennifer lesz a főszereplője. Valamint remélhetőleg hamarosan a feliratoktól mentes fotósorozatot is megkapjuk majd, szerintem erre sem kell sokat várnunk.

    

Nyomtatott Dior hirdetés (2017-18 őszi/téli kollekció)

2017.03.29. 19:16, Floo
Eddig nem látott képek! - RuhapróbaA Passengers vagyis az Utazók kapcsán már számos hírt, és képet megosztottunk veletek, de még így a DVD megjelenés után is akadnak nekünk újdonságok. Ezúttal a "Wardrobe Test" képeit kaptuk meg, ami egész egyszerűen annyit jelent, amit a cím ír. A színészeket lefotózták a forgatások között az adott ruhájukban, amit arra a felvéterre kaptak. Egyébként én kifejezetten imádtam Aurora vagyis Jennifer szerkóit, annyira nőies és szép volt az összes! Nem mellesleg, eddig még sosem láttam egy filmnél sem, hogy ezeket a képeket megosztják a nagyvilággal, persze lehet, csak én nem jártam még utána.. :P
 A galériában jópár képet megtekinthettek;

17622810_1274025682633997_854393558_o.jpg 17668610_1274025759300656_202089087_o.jpg 17571082_1274025645967334_316496754_o.jpg 17622501_1274025782633987_1574484974_o.jpg 17668939_1274025712633994_1983594903_o.jpg

Wardrobe test (14db)

Frissítve (Fanni):

Én közben pedig találtam néhány új, eddig még nem látott színfalak mögött készült képeket az Utazók forgatásáról. Az eddigi képektől ezek a bts képek abban különböznek, hogy nem az egyes jelenetek forgatása alatt készültek, hanem forgatások előtt, illetve a szünetekben. Két képen is láthatjuk Jennifer-t a már jól ismert űr szkafanderében és szegény nagyon nyúzottnak tűnik, gondolom unhatta már a ruhapróbákat. Míg a másik képen a dublőrével, vagyis Renae Moneymaker-rel látható, aki egyébként Az éhezők viadala óta Jennifer Lawrence összes filmjében feltűnt, mint a dublőre, így természetesen Magyarországra is elkísérte, és itt is ő csinálta/csinálja végig a kedvencünk rizokósabb jeleneteit. De az IMDb szerint a Mother! forgatásánál is segített, szóval ebben a filmben is számíthatunk néhány akciódúsabb jelenetre. :)

 17467753_1486222701401791_812475929_n.jpg 17506178_1486222931401768_2052681622_n.jpg 17506261_1486222774735117_1463615374_n.jpg 17506178_1486222931401768_2052681622_n.jpg

Behind the Scenes (10db)

2017.03.29. 13:39, Floo
WWD - Red Sparrow forgatás

 

Nincs olyan hét, amikor ne írnánk egy keveset a jelenleg is budapesten zajló Red Sparrow forgatásról. Ismét nem tévednek azok, akik arra tippelnek forgatási képeket hoztam, mert bizony azok is vannak "nálam", de kezdjünk is neki ennek a hírnek.
 
Jennifer a Szabadság téren lévő forgatási szünetében készített magáról egy képet, a World Water Day alkalmából, pontosítva a Víz világnapján, ami március 22.-re esik. Ez a fotó pár napja látott napvilágot, de Jen ezen alkalomból már 2. éve készít egy képet, amin a kezével W betűt formál vagyis "water - víz", ezzel felhívva rajongói figyelmét. 
[AZ ENSZ 1993-ban március 22-ét jelölte ki a Víz Világnapja dátumaként, melynek célja, hogy gondolkodásunk középpontjába kerüljön ez a természeti kincs.]
 
 
Ezek mellett természetesen forgatási képek sem maradhatnak el. A múlt hétvégéről (márc. 25-26.) is van kép, illetve a tegnapi napról (28.). Nem vagyok 110%-ig biztos, de ha jól tudom szintén a Szabadság téren készültek a képek, a stáb tagjai 'expressz háznak' is hívják ezt a helyszínt, mert rengeteget ki lehet hozni az épület stílusa és az üres szobái miatt. Illetve az épületen belül is készítettek a stáb tagjai képeket, amiket szintén elhoztam nektek. Az egyik fotó a Bazilikánál van, mert hétvégén arra is jártak, de mivel 1darab képről van szó, ugyanabba a mappába töltöttem a galériába. 
 
 
Nem mellesleg egyre nehezebb összefutni JLaw-al (nem mintha eddig egyszerű lett volna), de a forgatások legtöbbször éjjel zajlanak, mikor csendes a város és napközben már egyre ritkábban lehet őket elkapni, maximum estefelé, mikor elkezdenek készülődni a forgatásokhoz. Ennek ellenére, akinek van szabadideje ellátogathat a helyszínekre, de mi egyre kevesebb esélyt látunk a Jen-el való találkozásra. Ehhez természetesen az is közre játszik, hogy míg az ő munkatársai Jeremy Irons és a többiek rendkívül közvetlenek a magyar rajongóikkal, Jen senkivel sem akar fotózkodni...

2017.03.29. 13:12, Floo
Magyar sztárok a forgatásról mesélnek!

 

Sziasztok! Hatalmas bocsánatkéréssel tartozom nektek, mert Fanni okkal volt/van távol mindkét oldalán, azonban én napokra eltűntem! Beteg lettem, most sikerült kigyógyulnom, erőm és kedvem sem volt frissíteni és úgy sosem szeretek leülni írni nektek valamiről, mert sosem vagyok azokkal a posztokkal megelégedve! Ennek ellenére rengeteg hír és kép látott napvilágot, de kezdjük is a legelején...
 
Több alkalommal beszámoltam már nektek arról, hogy több magyar színésznek sikerült bekerülnie a Vörös Veréb vagyis a Red Sparrow forgatásaira és itt van két újabb férfi, pontosabban Vicei Zsolt és Adorjáni Bálint, akik közösen dolgozhattak Jennifer-rel. Ők is szigorúan pár apróságot meséltek el nekünk, de nézzük is meg:
 
– Egy casting során választottak ki a szerepre. Egy őrült vegyészt játszottam, aki a kadétokat oktatja, akik közül az egyiket Jennifer Lawrence alakítja. Roppant erős egyéniség, roppant erőteljes a kisugárzása, nagyon szép, és nálam alacsonyabb. A forgatás egy adott pontján megnevettettem. Elrontott valamit a felvétel során, bosszankodott, amire én azt mondtam angolul: „Nyugi! Szarságok előfordulnak.” A forgatás a megszokott profi körülmények között zajlott, még a lakóbuszok is hasonlóan voltak elrendezve, mint az lenni szokott. Gördülékenyen, hibátlanul zajlott minden. Angolul kellett játszanom. A jelenetemben részt vevő színészek között talán egyetlen magyar volt még, egy fiatalember.
 
Adorjáni Bálint a Blikknek nyilatkozott, milyen volt a forgatás:
- Azzal viccelődött (Jen), hogy nem a CNN-nél dolgozom-e, mert állítólag nagyon hasonlítok egy hírolvasóra. Egyébként mindenki a forgatással foglalkozott, hiszen egy-egy jelenetet számos alkalommal kell újravenni, különböző kameraállásokból, amelyek ­miatt elég sok a leállás, ami sokkal fárasztóbb néha, mint maga a forgatás – árulta el Adorjáni, akit a figyelmes stáb ugyanolyan elbánásban részesített, mint a világhírű színészeket, még kocsit is küldtek érte.
Forrás: Lokál | Blikk