hírekfrissek

Fanni


Ha követitek a legfrissebb híreket, akkor már biztosan ti is jól tudjátok, hogy a tegnapi nap folyamán, vagyis január 20-án beiktatták az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökét, a 70 éves üzletembert Donald Trump-ot. Már a megválasztását is hatalmas médiaesemények kísérték, sőt a kampányolását is. És, hogy ez miért is fontos? Igazából azért, mert rengeteg híresség is ellenezte a megválasztását, többek között a mi kedvencünk, Jennifer is.

Nos a 26 éves színésznő neve ma úgy kapcsolódik az elmúlt 24 óra eseményeihez, hogy az új elnök legelső munkanapjára több, mint 600 városban női szervezetek tüntetéseket szerveztek, a legnagyobb pedig jelenleg is Washingtonban zajlik több, mint 200 ezer ember részvételével és rengeteg hírességgel együtt, aki Trump ellen tüntetnek. Mivel Jennifer nem tud ott lenni egyiken sem ezért egyetlen közösségi média felületén, vagyis a Facebook-oldalán üzent a menetelőknek és az elnöknek, amit alig egy órája osztott meg velünk:

A Women's March-ot (Nők Menetelését) nézem a budapesti forgatási helyszínről. Azt kívánom, hogy bárcsak ott lehetnék, de a gondolataim és a teljes támogatásom azokkal van, akik ma menetelnek. Ne adjátok meg az adminisztrációnak az "esélyt", hogy megtegyék azokat a borzalmas dolgokat, amelyeket meg akarnak tenni. Az LGBT közösségről és a környezetvédelemről szóló információkat már el is tüntették a Fehér Ház honlapjáról. Harcoljunk az egyenlőségért, harcoljunk a nőkért, hogy legyen irányításuk a saját testük felett. Köszönöm mindazoknak, akik elkezdtek cselekedni!

Ui.: Donald trump, borzalmas táncos vagy

 

2017.01.21. 17:44

Floo


Az elmúlt napok nagyon csendesek voltak, főleg ami a Red Sparrow forgatását illeti. Többen írtatok nekem, hogy hétvégén szeretnétek összefutni a színésznővel, merre keressétek, mire én igyekeztem kideríteni valami információt; - de a budapesti helyszíneken kívül nem volt más, amit elmondhattam volna. 
 
Jennifer Lawrence és a stáb ugyanis a hétvégét Almásfüzitőn, a Komárom-Esztergom egykori timföldgyáránál töltik, illetve javában zajlik a forgatás. A kemma.hu-nak köszönhetően még egy rövid beszámolónk is van arról, hogy egy ott dolgozónak sikerült összefutnia Jennifer-rel;
– Az irodaépület első emeletén zajlik a forgatás. Itt rendezték be a hálószobákat. A filmsztárral az irodaház bejáratában magam is találkoztam. Igaz, mindössze egy fél pillanatra. Egyébként egy színesbőrű férfi kíséri a színésznőt mindenhová, gondolom a testőre. Tudom, hogy Jennifer Lawrence eredetileg szőke, de a szerep kedvéért most barnára festették a haját (állítólag parókát visel a forgatáson - a szerk.). De így is nagyon-nagyon vonzó. Mivel a délutáni forgatással szerdán megkéstek, így az éjszakába csúszott a munka. Ám olyan volt a helyszín megvilágítás, mintha délelőtt 11 óra lenne. Szinte hihetetlen. Pedig az évek során láttam már egy-két filmforgatást itt. 
 
- mesélte. Sajnos Jennifer távol van a fővárosunktól, így az ottani szálláshelyükről, sem másról nem tudunk információkkal szolgálni. 
Egyebek mellett legjobb barátnője Laura, még mindig Budapesten van, pár napja a Széchenyi termál fürdőben pihent.
 
Plusz egyéb rövid infó, hogy 2 új megjelenési dátummal gazdagodtunk a Red Sparrow kapcsán. Franciaországban már november 8.-án debütál a film, míg Oroszországban (akárcsak Ukrajnában) november 9.
 
Sajnálom, hogy akinek pont most volt ideje a fővárosban lenni elkerüli Jennifer-t, hiszen az elmúlt 1 hétben sötétben tapogatóztunk, hogy kiderítsük merre vannak.
2017.01.21. 13:24

Floo


Éppen 1 hete (+1napja) jelent meg hazánkban a Passengers (Utazók), azóta pedig mindketten megnéztük már a filmet hol pozitív, hol pedig negatív élményekkel gazdagodva. :) (Bal oldalt legfelül, meg is találjátok a rövid véleményünket, a nevünkre kattintva!)
Azonban még mindig kapunk remek minőségű still vagyis magyarul jelenetbeli fotókat. Továbbra is 1-2 naponta jelennek meg ezek a képek, de úgy gondoltam jobb, ha várok pár napot, Fanninak elég sokszor panaszkodom emiatt, hogy mire felteszem a számomra aktuális képeket másnap jön megint egy. Ezeket összegyűjtve, pedig összesen 8db. új still képet hoztam nektek a galériánkból, természetesen.

st8.png st4.png st3.png st2.png

Jelenetbeli képek (8db)

Címkék: Passengers Galéria
2017.01.20. 07:46

Fanni


Tegnap este, vagyis január 18-án került megrendezésre a 2017-es People's Choice Awards, aminek a los angelesi Microsoft Theatre adott otthont. Sajnos Jennifer a Red Sparrow budapesti forgatásai miatt nem jelenhetett meg ezen az eseményen sem, de örömmel értesíthetlek titeket, hogy ennek ellenére sikerült egy újabb díjjal gazdagodnia.

A 26 éves színésznőt a "Kedvenc filmszínésznő" kategóriában jelölték ez alkalommal, amit nagy örömünkre sikerült is megnyernie a 2016-os filmjei miatt (vagyis a Passengers, X-Men: Apokalipszis és még beleszámították a Joy-t, valamint Az éhezők viadala befejező részét is, bár ezek még 2015 végén jelentek meg az utolsó hónapokban, viszont 2016 elején is láthatóak voltak még az amerikai mozikban). 

Jennifer egyébként eddig két alkalommal volt jelen az eseményen, az első ilyen a 2012-es díjátadó volt, ahol díjátadóként és jelöltként (az X-Men: Az elsők miatt) volt jelen Liam Hemsworth és Josh Hutcherson társaságában, hiszen akkor már elkezdődött Az éhezők viadala filmsorozat első részének a népszerűsítése, sőt egy részletet is bemutattak belőle akkor. Legutóbb pedig a 2013-as díjátadón volt jelen, ahol a Napos oldal és Az éhezők viadala miatt díjazták a rajongók.

És mivel nincs több újdonság az eseményről, ezért úgy döntöttem, hogy pluszba feltöltöm nektek Jennifer korábbi People's Choice Awards-os megjelenéseit a galériába:

Kezdjük a legkorábbival, vagyis a 2012-essel, amit január 11-én rendeztek meg a Los Angelesben található Nokia Theatreben. Jennifer-t itt egy fekete és kék, asszimetrikus szabású Viktor & Rolf midiruhában láthattuk a vörös szőnyegen, ami mellé egy fekete Sergio Rossi magassarkút és Jack Vartanian ékszereket párostott. Az akkor még hosszú, barna haját pedig egy egyszerú copfba fogták össze, míg a sminkje drámai és feltűnő lett.

   

01.11. People's Choice Awards - Érkezés (33db)
01.11. People's Choice Awards - Show (17db)
01.11. People's Choice Awards - Back Stage (8db)

2013-ban január 8-án került megrendezésre a díjátadó, akkor is a Nokia Theatre-ben, ahol ismét a jelöltek között volt, sőt itt már díjat is nyert a "Kedvenc akciófilm színésznő" kategóriában. Akkor egy fekete és ezüst színekből összeálló Valentino Couture ruhát viselt, amihez fekete, kristályokkal díszített Nicholas Kirkwood magassarkú, illetve Chopard ékszereket párosított. A haját ez alkalommal egy fonatokkal kiegészített, laza kontyba készítették el, a sminkje pedig klasszikus és elegáns volt.

   

01.08. People's Choice Awards - Press Room (56db)
01.08. People's Choice Awards - Show (43db)
01.18. People's Choice Awards - Backstage (25db)

2017.01.19. 13:13

Floo


Amióta Fanni írt nekünk arról, hogy Jennifer a februári Marie Claire címlapján fog szerepelni, és erről scan képeket is kaptunk a hozzá készült fotósorozatba azonnal beleszerettünk. 

Természetesen ehhez kapcsolódóan egy új fotósorozatot is készítettek a 26 éves színésznőről, amit Sebastian Kim-nek köszönhetünk. Ezeken a képeken pedig Jennifer ismét Christian Dior ruhákban látható, amelyek a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból származnak. Egyébként ezeket a fotókat tényleg érdemes megnéznetek, hiszen a színésznő (mint mindig) most is fantasztikusan néz ki és igazán bájos, valamint romantikus stílusú lett az egésznek a hangulata.

- írta nekünk Fanni pár héttel ezelőtt. Most pedig végre megkaptuk az eddig megjelent képeket HQ vagyis jó minőségben. Én nagyon örülök ennek, hiszen már Fannival is beszéltük, hogy talán ebből készül majd a február/márciusi kinézet majd az oldalra. :)

unnamed_28129.jpg IMG_0819.JPGIMG_0820.JPG IMG_0821.JPG

Marie Claire fotósorozat

Kapcsolódó linkek: Francia MC magazin
                     Scan képek

2017.01.18. 13:19
 

Üdvözlünk titeket!


Sziasztok! Ez itt Jennifer Lawrence egyik rajongói oldala. A 27 éves Golden Globe- és Oscar-díjas színésznőről, már 4 éve szerkesztjük az oldalt, azóta pedig bővültünk facebook és twitter fiókkal is, amelyeken az oldal friss híreiről röviden tájékoztatjuk olvasóinkat. Mindent elolvashattok Jennifer-ről és munkásságáról legyen az bármilyen témájú. Új vagy itt? Ne habozz, nézz körbe az oldalon, több mint 70 menüpont vár Téged, hogy megismerhesd kedvencünket. Kellemes böngészést kíván; Floo és Fanni - a szerkesztők

 
Hot!

 
Beszélgess velünk!
 
Éves naptár

• Szept 11., - mother! filmvetítés a miskolci Jameson CineFest-en ✓
• Szept 12., - Vendégszereplés a FallonTonight-ban ✓
• Szept 13., - mother! premier New Yorkban ✓
• Szept 14., - Vendégszereplés a TODAY Show-ban, és a Late Night műsorban ✓
• Szept 14., - Red Sparrow (Vörös Veréb) előzetes ✓
• Szept 16., - mother! vetítés Los Angeles-ben ✓

• Szept ??., - mother! premier a Busan Nemzetközi Filmfesztiválon Koreában 

• Szeptember 13., - Franciaország ✓
• Szept. 14., - Németország, Ukrajna, Oroszország, Szingapúr, Dánia, Ausztria, Ausztrália ✓
• Szept. 15., - USA, Egyesült Királyság, Kanada, Norvégia ✓
• Szept. 21., - Argentína, Hollandia, Peru, Brazília, Portugália, Thaiföld, Kolumbia, Chile, Uruguay
• Szept. 22., - Mexikó
• Szept. 28., - Olaszország
• Szept. 29., - Spanyolország, Svédország, Taiwan
• Okt. 5., - Hong Kong
• Okt. 11., - Trinidad és Tobago
• Okt. 12., - Venezuela, Bolivia
• Okt. 19., - Magyarország, Görögország
• Okt. 26., - Izrael
• Nov 2., - Csehország, Szlovákia
• Nov 3., - Lengyelország

• 2018. márc. 1. - Németország, Ausztrália, Magyarország (??)
• márc. 2. - USA/Kanada
• márc. 18. - Szlovákia, Csehország
• márc. 22. - Franciaország

Folyamatosan frissül!

 
Elite affiliates
 
   
   
   
   
  
 
lilyjanecollins.us
Betelt!
 
Munkálatai
Mother! (Anyám!)
2017. 09. 14.
Grace (Jennifer Lawrence) író férjével (Javier Bardem) közös otthonba költöznek, a legváratlanabb pillanatban vadidegenek költöznek be hozzájuk. A boldog új kezdetből hamarosan valami egészen pokoli megmérettetés vár a terhes feleségre, ezzel a házaspár élete is teljesen megváltozik.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Sötét Főnix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
Információ
Admin Floo & Fanni
Téma Jennifer Lawrence
Nyitás 2013.01.06.
AF 1377*700
Design 31. - new vibes
Kódok Efruse && Linda

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!