hírekfrissek

4 éves az oldal!

 
Tegnap szólt kedves Fanni, hogy ma lesz éppen 4. éves az oldal, ami számomra elképesztő másrészt pedig teljesen furcsa, mert a barátommal is éppen 6.-án jöttünk össze, bár nem ebben a hónapban, de ma vagyunk együtt 41. hónapja... tudom ez nem ide tartozik, de annyira mókás. 
Tisztában vagyok vele, hogy gyakorlatilag ez a 4. év nem volt tisztán annyi, hiszen volt majdnem másfél év kihagyás, de azon túl folyamatosan aktív voltam és mostmár lassan 1 hónapja ismét. Akkor is, mikor bezárt az oldal hangoztattam, hogy nem azért, mert nem volt kedvem vagy elszállt a lelkesedés, hanem mert nem volt használható számítógépem. Májusban pedig visszatérni azért volt nehéz, és azért nem is tudtam, mert rengeteget dolgoztam így az idő volt kevés.
 
Az évek során összesen körülbeül 90 modult írtam össze, amit már 72-re csökkentettem, hiszen voltak 2 soros modulok, amiket nem volt érdemes fenn tartani, illetve olyanok, amik nem voltak a "legizgalmasabbak". (Bár 72 is rengetegnek számít, főleg mert máshol ennyit nem találnék) Az elmúlt napokban folyamatosan frissítettem a modulokat új képekkel, infókkal tehát érdemes elolvasgatni őket. Körülbelül 85%-ra mondanám, hogy kész vagyok így amikor időm engedi (valószínűleg ezen poszt után megyek) dolgozgatok vele. 
Emellett körülbelül 2 és fél éve van galériánk, ami ma is aktív és talán aktívabb, mint valaha hiszen Fanni nagyon élvezi a képek feltöltögetését így régebbi képeket is találtok szép számmal. 1671db. kép van jelenleg a galériában (ez mindennap rohamosan nő), több mint 13ezer megtekintéssel. (nekem van a legjobb szerkesztő társam Fanni személyében)
 
A statisztikán maradva térjünk a látogatottságra; 2013. 01. 06. óta 55ezer emberke lépte át az oldal kapuját, ami lehetett volna sokkal több, ha nincsenek szünetek. :D A nyitás óta 26 darab általam készült design volt látható, de ezeket már a halott gépemnek (RIP) köszönhetően nem tudjuk megnézni.
Én büszke vagyok ezekre az adatokra arra, hogy tényleg ennyi munkát és energiát szántam az oldalra és ez reméljük így is fog maradni a továbbiakban! 
 
Köszönöm, hogy a rengeteg szünet ellenére is kitartottatok mellettem!
Boldog Szülinapot Jennifer-L
Címkék: Egyéb
2017.01.06. 14:45, Floo

Forgatási előkészületek & dátumok

Még csak pár napja robbant a hír, hogy Jennifer a legjobb barátnője, Laura Simpson (aki azóta már továbbutazott Németországba) társaságába Magyarországra érkezett a legújabb, novemberben megjelenő filmje forgatásai miatt, de a mai napon, vagyis január 5-én feltehetőleg már el is kezdődtek/kezdődnek a forgatások, vagy annak az előkészületei. 

A ma délután készült képek a Twitter-en kezdtek el keringeni a különböző külföldi rajongói oldalakon, viszont eredetileg a 24.hu munkatársai készítették el a Hősök terén, illetve a Nemzeti Múzeum előtt. Egyenlőre Jennifer még nem volt látható a forgatási helyszínen, csak az előkészületek zajlanak; többek között több fekete sátrat állítottak fel a tér közelében, illetve a forgatásokhoz szükséges eszközöket helyezték el és természetesen biztonsági őrök is megjelentek a helyszínen.

Egyenlőre nem tudni biztosan, hogy délután forgattak -e valamit, az is lehet, hogy sötétedés után láttak neki egy-egy jelenet rögzítésének. Ha arra jártok és még forgatnak, akkor szívesen várjuk a képeiteket, de mindenkit arra kérünk, hogy a forgatást semmilyen formában ne zavarjátok meg!

   

Galéria link: 01.05. (Hősök tere) (2db)

Ezeken kívül pedig a film néhány megjelenési dátumát is bejelentették a mai nap folyamán, de egyenlőre ezek még nem hivatalos információk, könnyen lehet, hogy változtatni fognak még rajta:

USA/Kanada - November 10.
Egyesült Királyság - November 10.
Ukrajna - November 9.

2017.01.05. 20:03, Fanni

Utál magáról beszélni!

 
Mostmár tény, hogy a Passengers sztárja utálja, hogy állandóan ismétlődő kérdésekkel bombázzák, sőt hogy egyáltalán róla kérdeznek az interjúk alatt!
Az Oscar-díjas színésznő szerda este a Chelsea beszélgetős műsorban szerepelt és beszélgetett Chelsea Handler-rel. Jen elárulta, hogy mennyire fárasztó folyamatosan forgatni, majd promókörútakra járni, hogy ugyanazt a kérdéseket tegyék fel újra és újra.
 
Mikor egyeztek bele a szüleid, hogy ezt csináld? (színész karrier)
 - Nagyon megszállott voltam, szóval folyamatosan erről beszéltem nekik, ők pedig úgy döntöttek, hogy rendben van be kell bizonyítani neki, hogy nem ügyes, nem odavaló.
Kaptam egy sit-comot LA-ben a Bill Engvall Show-t, és biztos vagyok benne, hogy itt mindenki látta. Szóval benne voltam, a vége felé pedig megkaptam a szerepet a Winter's Boneban, aztán pedig ez történt...[a karrierjére utalva]
Mikor jött el az a pont számodra a karrieredben, amikor úgy érezted, hogy elérted azt, amit szerettél volna: 
- Amikor Paul Rudd azt mondta, hogy mindig azt gondolta, hogy remek barátok lennénk. (Hangya című film főszereplője) Úgy voltam vele, hogy amikor az emberek visszanéznek [megint a karrierjére gondolva] és elcsodálkoznak azon, hogy megváltoztam, teljesen "tönkrementem", az ebben a pillanatban történt. Mert mindig felnéztem Paul Ruddra és a barátja akartam lenni.
- mesélte a színésznő. (Ez a felvétel is régebbi természetesen, de most került adásba a Netflixen is!)
 
 
Köszönöm Fanninak, hogy segített a fordításban! :)
2017.01.05. 18:27, Floo

MC Fotósorozat

Fanni a tegnapi nap folyamán feltöltötte a februári francia Marie Claire magazin scan képeit. A csodás Christian Dior ruhákban pózoló Jennifer-ről és magáról a fotósorozatról találtunk jobb minőségű képeket, amiket fel is töltöttem a galériába. Egyelőre 4 darabbal kell megelégednünk, de én továbbra is várom a következőket, mert ezek eszméletlen szépségesek! 

m.jpg m02.jpg m04.jpg m03.jpg

Galéria linkek: MC fotósorozat (4db)
                    Marie Claire magazin scanek (5db)

2017.01.05. 10:48, Floo

Magyar média

Az elmúlt napok folyamán (utánunk) sorra kerültek fel a közösségi,- illetve hírportálok oldalára, hogy Jennifer kis hazánkba utazott forgatni. Sőt, én úgy érzem illendő megemlíteni, hogy valószínűleg Fanninak köszönhetjük, hogy sikerült fényderítenem arra, melyik szállodában szállt meg Jennifer, hiszen ha nem találja meg Laura instagramját, akkor erről valószínűleg sem a magyar média, sem ez az oldal nem szerez tudomást! (Csak később)

Ennek ellenére vannak pozitív és negatív élményeink az elmúlt pár nap történéseiből - magyar média szempontból. Azt már számtalanszor elmondtam / elmondtuk és nem is elégszer hangoztatjuk, hogy a látogatottságért minden bulvárlap él-hal, de nem szabad bedőlni ezeknek! Ma már vagy a 10. olyan cikkbe botlottam, hogy Jennifer utálja a rajongóit, utál bárkivel érintkezni - és hasonló. 

Elkezdtem egy kicsit bunkó lenni, és magamba zárkózni! A vadidegen emberek úgy gondolják ismernek engem, csak azért mert híres vagyok - pedig én nem ismerem ezeket az embereket! Meg kell védenem a saját kis buborékomat, hiába van ilyen munkám muszáj különbséget tennem az emberek között.

- ezt nyilatkozta nem rég Jennifer a Daily Telegraph-nak. ÉS tény(!), hogy szó esett arról, miszerint inkább nem akar fotózkodni a rajongókkal. Ez is inkább egy kirohanás, rossz élmény esetleg, aminek ez volt az eredménye. Semmiképp sem gondolom azt, hogy ne kedvelné, szeretné a rajongóit, hiszen nagyon sokat köszönhet nekik/nekünk. Szóval bárki, aki a Four Seasons hotel előtt fog várakozni bátran próbáljon selfizni a kedvencével, ha lesz lehetősége rá! Ne úgy, mint egy vadállat, aki csak egy képet akar aztán elrohan... ez sem vet jó fényt ránk fanokra, akik így viselkednek. 

Térjünk át más témára. Pozitívumként érintett minket, hogy ma már olyan is adásba került a TV-be, hogy "egyetlen magyar rajongói oldalnak hála, hogy tudunk Jennifer érkezéséről" - reméljük a mi kis közösségünk (vagy más magyar Jenniferes oldalról) segítette a hírszerzőket! 

Az RTL híradóban is beszámoltak JLaw érkezéséről, de azt hiszem ezen háborodtunk fel leginkább. Aki valamiről nem tud, ne akarjon okoskodni.  - tömören ezt is mondhatnám, de felháborító, hogy Jennifer 2014.-es kínos botrányát mennyire elferdítették. 

Jennifer azért nem szereti a közösségi médiát, mert az intim képeit feltöltötte az internetre!

- say whaat?! A reddit.com-ra kerültek fel az intim képek, mivel számtalan híres színésznő Iphone-ját feltörték! Ennek ellenére JLaw sosem használt Instagrammot, vagy más közösségi felületet, ahova feltehetett volna bármit is.
Számomra ez is megdöbbentő, hogy nem néznek egy-egy témának utána, de még az hogy az arcodba nyomják a képeket?! Szép mondhatom! Köszönöm a stábnak, hogy ennyire érzéketlen volt egy ilyen témában! Remélem Jennifer sajtósa vagy menedzsere nem kapja meg ezeket a felvételeket, mert a színésznőnek nem lenne éppen jó benyomása a magyar médiáról..! 

Kapcsolódó cikkek: - új személyiség?!
                     - Jennifer Magyarországon!
                     - Red Sparrow infók

Címkék: Egyéb
2017.01.04. 19:40, Floo
 

Üdvözlünk titeket!


Sziasztok! Ez itt Jennifer Lawrence egyik rajongói oldala. A 27 éves Golden Globe- és Oscar-díjas színésznőről, már 4 éve szerkesztjük az oldalt, azóta pedig bővültünk facebook és twitter fiókkal is, amelyeken az oldal friss híreiről röviden tájékoztatjuk olvasóinkat. Mindent elolvashattok Jennifer-ről és munkásságáról legyen az bármilyen témájú. Új vagy itt? Ne habozz, nézz körbe az oldalon, több mint 70 menüpont vár Téged, hogy megismerhesd kedvencünket. Kellemes böngészést kíván; Floo és Fanni - a szerkesztők

 
mother!

Magyar megjelenés: október 19, csütörtök

Egy idősödő költő (Javier Bardem) és fiatal felesége (Jennifer Lawrence) egy vidéken, egy viktoriánus stílusú házban élnek. Egy nap viszont egy idegen és a felesége (Ed Harris és Michelle Pfeiffer) megjelennek a házuknál, majd be is költöznek, ezzel megzavarva a pár nyugodt életét.

Előzetes | Jegyrendelés | Képek | IMDb

 
Hot!

 
Beszélgess velünk!
 
Elite affiliates
 
   
   
   
   
  
 
lilyjanecollins.us, lindadesign-nonstop.hu
Betelt!
 
Éves naptár

• Szept. 21. - mother! vetítés az Akadémiának ✓

• Dec. 3. - SAG kérdezz-felelek esemény

• Dec. 6. - Hollywood Reporter Women in Enterteinment Breakfast

• 2018. márc. 1. - Németország, Ausztrália, Magyarország (??)
• márc. 2. - USA/Kanada
• márc. 18. - Szlovákia, Csehország
• márc. 22. - Franciaország

Folyamatosan frissül!

 
Munkálatai
Mother! (Anyám!)
2017. 09. 14.
Grace (Jennifer Lawrence) író férjével (Javier Bardem) közös otthonba költöznek, a legváratlanabb pillanatban vadidegenek költöznek be hozzájuk. A boldog új kezdetből hamarosan valami egészen pokoli megmérettetés vár a terhes feleségre, ezzel a házaspár élete is teljesen megváltozik.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Sötét Főnix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
Információ
Admin Floo & Fanni
Téma Jennifer Lawrence
Nyitás 2013.01.06.
AF 1377*700
Design 31. - new vibes
Kódok Efruse && Linda

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!

 


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok