• Ki a kedvencünk? •

••  Jennifer Shrader Lawrence a kentucky-i Louisville-ben született 1990 augusztus 15.-én. Édesanyja Karen tábor vezető, édesapja Cary cégtulajdonos volt. 3 gyermekként született, van két bátyja.
Fiatal korában (14) eldöntötte, hogy színészi karrierbe kezd és édesanyjával New York-ba ment szerencsét próbálni. 2006-tól feltűnt kisebb szerepekben a Monk – a flúgos nyomozóban például egy kabalát alakított. Szárnypróbálgatásai sikerrel zárultak, hiszen A hallgatás törvénye (Winter’s Bone) című thrillerben szerepéért Oscar-díjra jelölték.   Több?   ••
 
• Hot! •

 
• Éves naptár •

• 02.19. - Red Sparrow európai premier Londonban ✓
• 02.26. - The Late Night Show with Stephen Colbert
• 02.26. - Red Sparrow premier New York-ban
• 02.27. - Good Morning America vendégszereplés

• 03.01. - Watch What Happens Live sztárvendég
• 03.04. - The Ellen DeGeneres Show sztárvendég

• 2018. 02. 19. - Anglia ✓
• 02. 28. - Indonézia, Dél-Korea, Szerbia

• 03.01. - Németország, Ausztrália, Magyarország, Argentína, Ausztria, Horvátország, Hong Kong, Olaszország (...)
• 03.02. - USA/Kanada, Bulgária, Spanyolország, Vietnám, Mexikó, Norvégia (...)
• 03.30. - Japán

• 04.04. - Franciaország

• 05.31. - Oroszország

Folyamatosan frissül!

 
• Chatelj velünk! •

 
• Elite affiliates •
 
   
   
   
   
Betelt!
 
• Munkálatai •
Mother! (Anyám!)
2017. 09. 14.
Grace (Jennifer Lawrence) író férjével (Javier Bardem) közös otthonba költöznek, a legváratlanabb pillanatban vadidegenek költöznek be hozzájuk. A boldog új kezdetből hamarosan valami egészen pokoli megmérettetés vár a terhes feleségre, ezzel a házaspár élete is teljesen megváltozik.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Sötét Főnix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
• Információ •
Admin Floo & Fanni
Téma Jennifer Lawrence
Nyitás 2013.01.06.
AF 1377*700
Design 33. - we're back!
Kódok Efruse && Linda

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!

 

hírekfrissek

2017.01.21. 13:24
Floo


Az elmúlt napok nagyon csendesek voltak, főleg ami a Red Sparrow forgatását illeti. Többen írtatok nekem, hogy hétvégén szeretnétek összefutni a színésznővel, merre keressétek, mire én igyekeztem kideríteni valami információt; - de a budapesti helyszíneken kívül nem volt más, amit elmondhattam volna. 
 
Jennifer Lawrence és a stáb ugyanis a hétvégét Almásfüzitőn, a Komárom-Esztergom egykori timföldgyáránál töltik, illetve javában zajlik a forgatás. A kemma.hu-nak köszönhetően még egy rövid beszámolónk is van arról, hogy egy ott dolgozónak sikerült összefutnia Jennifer-rel;
– Az irodaépület első emeletén zajlik a forgatás. Itt rendezték be a hálószobákat. A filmsztárral az irodaház bejáratában magam is találkoztam. Igaz, mindössze egy fél pillanatra. Egyébként egy színesbőrű férfi kíséri a színésznőt mindenhová, gondolom a testőre. Tudom, hogy Jennifer Lawrence eredetileg szőke, de a szerep kedvéért most barnára festették a haját (állítólag parókát visel a forgatáson - a szerk.). De így is nagyon-nagyon vonzó. Mivel a délutáni forgatással szerdán megkéstek, így az éjszakába csúszott a munka. Ám olyan volt a helyszín megvilágítás, mintha délelőtt 11 óra lenne. Szinte hihetetlen. Pedig az évek során láttam már egy-két filmforgatást itt. 
 
- mesélte. Sajnos Jennifer távol van a fővárosunktól, így az ottani szálláshelyükről, sem másról nem tudunk információkkal szolgálni. 
Egyebek mellett legjobb barátnője Laura, még mindig Budapesten van, pár napja a Széchenyi termál fürdőben pihent.
 
Plusz egyéb rövid infó, hogy 2 új megjelenési dátummal gazdagodtunk a Red Sparrow kapcsán. Franciaországban már november 8.-án debütál a film, míg Oroszországban (akárcsak Ukrajnában) november 9.
 
Sajnálom, hogy akinek pont most volt ideje a fővárosban lenni elkerüli Jennifer-t, hiszen az elmúlt 1 hétben sötétben tapogatóztunk, hogy kiderítsük merre vannak.

2017.01.20. 07:46
Floo


Éppen 1 hete (+1napja) jelent meg hazánkban a Passengers (Utazók), azóta pedig mindketten megnéztük már a filmet hol pozitív, hol pedig negatív élményekkel gazdagodva. :) (Bal oldalt legfelül, meg is találjátok a rövid véleményünket, a nevünkre kattintva!)
Azonban még mindig kapunk remek minőségű still vagyis magyarul jelenetbeli fotókat. Továbbra is 1-2 naponta jelennek meg ezek a képek, de úgy gondoltam jobb, ha várok pár napot, Fanninak elég sokszor panaszkodom emiatt, hogy mire felteszem a számomra aktuális képeket másnap jön megint egy. Ezeket összegyűjtve, pedig összesen 8db. új still képet hoztam nektek a galériánkból, természetesen.

st8.png st4.png st3.png st2.png

Jelenetbeli képek (8db)

Címkék: Passengers Galéria

2017.01.19. 13:13
Fanni


Tegnap este, vagyis január 18-án került megrendezésre a 2017-es People's Choice Awards, aminek a los angelesi Microsoft Theatre adott otthont. Sajnos Jennifer a Red Sparrow budapesti forgatásai miatt nem jelenhetett meg ezen az eseményen sem, de örömmel értesíthetlek titeket, hogy ennek ellenére sikerült egy újabb díjjal gazdagodnia.

A 26 éves színésznőt a "Kedvenc filmszínésznő" kategóriában jelölték ez alkalommal, amit nagy örömünkre sikerült is megnyernie a 2016-os filmjei miatt (vagyis a Passengers, X-Men: Apokalipszis és még beleszámították a Joy-t, valamint Az éhezők viadala befejező részét is, bár ezek még 2015 végén jelentek meg az utolsó hónapokban, viszont 2016 elején is láthatóak voltak még az amerikai mozikban). 

Jennifer egyébként eddig két alkalommal volt jelen az eseményen, az első ilyen a 2012-es díjátadó volt, ahol díjátadóként és jelöltként (az X-Men: Az elsők miatt) volt jelen Liam Hemsworth és Josh Hutcherson társaságában, hiszen akkor már elkezdődött Az éhezők viadala filmsorozat első részének a népszerűsítése, sőt egy részletet is bemutattak belőle akkor. Legutóbb pedig a 2013-as díjátadón volt jelen, ahol a Napos oldal és Az éhezők viadala miatt díjazták a rajongók.

És mivel nincs több újdonság az eseményről, ezért úgy döntöttem, hogy pluszba feltöltöm nektek Jennifer korábbi People's Choice Awards-os megjelenéseit a galériába:

Kezdjük a legkorábbival, vagyis a 2012-essel, amit január 11-én rendeztek meg a Los Angelesben található Nokia Theatreben. Jennifer-t itt egy fekete és kék, asszimetrikus szabású Viktor & Rolf midiruhában láthattuk a vörös szőnyegen, ami mellé egy fekete Sergio Rossi magassarkút és Jack Vartanian ékszereket párostott. Az akkor még hosszú, barna haját pedig egy egyszerú copfba fogták össze, míg a sminkje drámai és feltűnő lett.

   

01.11. People's Choice Awards - Érkezés (33db)
01.11. People's Choice Awards - Show (17db)
01.11. People's Choice Awards - Back Stage (8db)

2013-ban január 8-án került megrendezésre a díjátadó, akkor is a Nokia Theatre-ben, ahol ismét a jelöltek között volt, sőt itt már díjat is nyert a "Kedvenc akciófilm színésznő" kategóriában. Akkor egy fekete és ezüst színekből összeálló Valentino Couture ruhát viselt, amihez fekete, kristályokkal díszített Nicholas Kirkwood magassarkú, illetve Chopard ékszereket párosított. A haját ez alkalommal egy fonatokkal kiegészített, laza kontyba készítették el, a sminkje pedig klasszikus és elegáns volt.

   

01.08. People's Choice Awards - Press Room (56db)
01.08. People's Choice Awards - Show (43db)
01.18. People's Choice Awards - Backstage (25db)

2017.01.18. 13:19
Floo


Amióta Fanni írt nekünk arról, hogy Jennifer a februári Marie Claire címlapján fog szerepelni, és erről scan képeket is kaptunk a hozzá készült fotósorozatba azonnal beleszerettünk. 

Természetesen ehhez kapcsolódóan egy új fotósorozatot is készítettek a 26 éves színésznőről, amit Sebastian Kim-nek köszönhetünk. Ezeken a képeken pedig Jennifer ismét Christian Dior ruhákban látható, amelyek a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból származnak. Egyébként ezeket a fotókat tényleg érdemes megnéznetek, hiszen a színésznő (mint mindig) most is fantasztikusan néz ki és igazán bájos, valamint romantikus stílusú lett az egésznek a hangulata.

- írta nekünk Fanni pár héttel ezelőtt. Most pedig végre megkaptuk az eddig megjelent képeket HQ vagyis jó minőségben. Én nagyon örülök ennek, hiszen már Fannival is beszéltük, hogy talán ebből készül majd a február/márciusi kinézet majd az oldalra. :)

unnamed_28129.jpg IMG_0819.JPGIMG_0820.JPG IMG_0821.JPG

Marie Claire fotósorozat

Kapcsolódó linkek: Francia MC magazin
                     Scan képek

2017.01.18. 13:15
Fanni


Végre nekem is sikerült megnéznem a Passengers, vagyis az Utazók filmet Jennifer Lawrence és Chris Pratt főszereplésével, így Floo mellett én is leírnám nektek a véleményemet.

Miután tegnap este kijöttem a moziteremből (ami nem volt tele, hiszen hétköznap néztem én meg) vegyes érzéseim voltak az alkotással kapcsolatban. Aztán, amikor hazaértem elkezdtem Floo-val kibeszélni és ahogy haladtunk előre, minden hibája ellenére is egyre inkább tetszett. A látványvilág valami hihetetlenül kidolgozott és szemet gyönyörködtető volt, ha a forgatókönyvet a problémák miatt nem is jelölik (érthető okok miatt) majd valamilyen díjra, de a látvány miatt én még egy Oscar jelöléssel is "megdobnám" az alkotókat, mert erre az egyre tényleg nem lehet semmiféle rossz szavunk, tényleg tökéletes volt. 

Nos, hiába harangozták be sci-fi-nek az egészet, legfőképpen a romantikus hangulat uralkodott végig, az eleje pedig számomra kicsit unalmas volt, bár lehet csak az miatt, mert Jen az első 25-30 percben nem is szerepelt! Itt kicsit csalódtam, de végül megjelent és máris jobb lett az egész, hála a kémiának ami közte és Chris között uralkodott. Jen-től teljesen elhittem, hogy a majdnem 2 órás film alatt végig teljesen szerelmes volt Chris karakterébe. A legnagyobb problémám a forgatókönyvvel volt, amiről ugye a színészek nem tehetnek, bár őket nem is nagyon kritizálták szerencsére, aminek örülök, mert ha a játékuk nem is volt Oscar-díjas, de rossznak egyáltalán nem lehet nevezni. Nem mondom, hogy Aurora karaktere lesz a kedvencem, amit valaha láthattunk a 26 éves színésznőtől, mert jelenleg az első helyen Tiffany áll (Napos oldal), őt pedig Mystique (X-Men) és Katniss (Az éhezők viadala) követi, de kellemes és élvezhető volt ő is. 

Ahogy említettem a forgatókönyv tényleg nem tartozik a legjobbak közé, és írtuk is (pontosabban Floo) nemrég, hogy majdnem 8 éven keresztül alakítgatták a forgatókönyvet és többször is átírták. Azért kíváncsi lennék, hogy a korábbi vázlatok, hogy nézhettek ki, lehet azok jobban tetszettek volna megfilmesített formában. Ennél bővebben nem tudok írni róla, mert nem szeretném elspoilerezni az egészet, szóval próbálok óvatos lenni. :D

Szóval igen, ha még nem láttátok, akkor úgy üljetek be a vetítésre, hogy nem számítsatok túl sok akcióra, az kb. 75-80. perctől jelenik meg, de az ez előtt helyet kapó jelenetek sem mondhatóak egyébként szerintem unalmasnak. Az érzelmesebb részeknek is megvan a bájuk, és összességében tényleg tetszett, meggyőző volt és hát a látványvilág tényleg magáért beszél! Igaz, hogy egy-két helyen voltak logikai hibák is, ami nekem fel is tűntek, meg Floo-nak is, sőt ahogy beszéltünk róla, egyre többet találtunk, szóval így egy kicsit "butácska", de ha nem agyaltok sokat rajta, akkor lehet, hogy fel sem tűnik (nekünk sem kellett volna :D). Mindenesetre a kedveteket nem szeretném elvenni, megéri megnézni, főleg akkor, ha szeretitek a színészeket, akik láthatóak benne, sőt egy-két viccesebb pillanat is van a filmben, amiért jár is a plusz pont, főleg az első fél óra "depressziós" hangulata után, ami kicsit nyomasztó, de teljesen hihető alakítás volt, sikerült átéreznem az egészet, így ez is pozitívum számomra.

A film vége volt egyébként számomra a legérdekesebb és furább is egyben, a már említett logikai hibák itt voltak a legszembetűnőbbek, és visszagondolva annyi befejezés lehetett volna, hogy a 10 ujjam nem is lenne elég arra, hogy megszámoljam őket. Tény, hogy az alkotók nem járhatnak mindenkinek a kedvére, de én másra számítottam, nem arra amit kaptam/kaptunk. Ennek ellenére szerintem a hétvégén meg fogom nézni még egyszer, bár azt már nem a moziban fogom megtenni! De hangsúlyozom a látvány miatt tényleg érdemes ott (vagyis a moziban) megtekinteni, hiszen ott jobban mutat a szélesvásznon minden.

Nektek, hogy tetszett a film, ha már láttátok? Írjátok meg nekünk a chat-be! Ha pedig kíváncsiak vagytok Floo véleményére is, akkor oldalt, a "Moziterem" modulban el tudjátok olvasni. :))