• Ki a kedvencünk? •

••  Jennifer Shrader Lawrence a kentucky-i Louisville-ben született 1990 augusztus 15.-én. Édesanyja Karen tábor vezető, édesapja Cary cégtulajdonos volt. 3 gyermekként született, van két bátyja.
Fiatal korában (14) eldöntötte, hogy színészi karrierbe kezd és édesanyjával New York-ba ment szerencsét próbálni. 2006-tól feltűnt kisebb szerepekben a Monk – a flúgos nyomozóban például egy kabalát alakított. Szárnypróbálgatásai sikerrel zárultak, hiszen A hallgatás törvénye (Winter’s Bone) című thrillerben szerepéért Oscar-díjra jelölték.   Több?   ••
 
• Hot! •

 
• Éves naptár •

2018. ?. ?. - Csillagot kap a Hírességek Sétányán

• 2018. 02. 19. - Anglia ✓
• 02. 28. - Indonézia, Dél-Korea, Szerbia ✓

• 03.01. - Németország, Ausztrália, Magyarország, Argentína, Ausztria, Horvátország, Hong Kong, Olaszország (...) ✓
• 03.02. - USA/Kanada, Bulgária, Spanyolország, Vietnám, Mexikó, Norvégia (...) ✓
• 03.30. - Japán

• 04.04. - Franciaország

• 05.31. - Oroszország

Folyamatosan frissül!

 
• Elite affiliates •
 
   
   
   
 
Betelt!
Jön: lucyweb.org, h-steinfeld.flaunt
 
Bármilyen kérdésetek van, ide írjatok: #link #link
Lekerült: bigbangtheory.gp, milly-clarke.com
 
• Munkálatai •
Mother! (Anyám!)
2017. 09. 14.
Grace (Jennifer Lawrence) író férjével (Javier Bardem) közös otthonba költöznek, a legváratlanabb pillanatban vadidegenek költöznek be hozzájuk. A boldog új kezdetből hamarosan valami egészen pokoli megmérettetés vár a terhes feleségre, ezzel a házaspár élete is teljesen megváltozik.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Sötét Főnix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
• Információ •
Admin Floo & Fanni
Téma Jennifer Lawrence
Nyitás 2013.01.06.
AF 1377*700
Design 33. - we're back!
Kódok Efruse && Linda

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!

 

hírekfrissek

Utál magáról beszélni!

2017.01.05. 18:27, Floo
 
Mostmár tény, hogy a Passengers sztárja utálja, hogy állandóan ismétlődő kérdésekkel bombázzák, sőt hogy egyáltalán róla kérdeznek az interjúk alatt!
Az Oscar-díjas színésznő szerda este a Chelsea beszélgetős műsorban szerepelt és beszélgetett Chelsea Handler-rel. Jen elárulta, hogy mennyire fárasztó folyamatosan forgatni, majd promókörútakra járni, hogy ugyanazt a kérdéseket tegyék fel újra és újra.
 
Mikor egyeztek bele a szüleid, hogy ezt csináld? (színész karrier)
 - Nagyon megszállott voltam, szóval folyamatosan erről beszéltem nekik, ők pedig úgy döntöttek, hogy rendben van be kell bizonyítani neki, hogy nem ügyes, nem odavaló.
Kaptam egy sit-comot LA-ben a Bill Engvall Show-t, és biztos vagyok benne, hogy itt mindenki látta. Szóval benne voltam, a vége felé pedig megkaptam a szerepet a Winter's Boneban, aztán pedig ez történt...[a karrierjére utalva]
Mikor jött el az a pont számodra a karrieredben, amikor úgy érezted, hogy elérted azt, amit szerettél volna: 
- Amikor Paul Rudd azt mondta, hogy mindig azt gondolta, hogy remek barátok lennénk. (Hangya című film főszereplője) Úgy voltam vele, hogy amikor az emberek visszanéznek [megint a karrierjére gondolva] és elcsodálkoznak azon, hogy megváltoztam, teljesen "tönkrementem", az ebben a pillanatban történt. Mert mindig felnéztem Paul Ruddra és a barátja akartam lenni.
- mesélte a színésznő. (Ez a felvétel is régebbi természetesen, de most került adásba a Netflixen is!)
 
 
Köszönöm Fanninak, hogy segített a fordításban! :)

MC Fotósorozat

2017.01.05. 10:48, Floo

Fanni a tegnapi nap folyamán feltöltötte a februári francia Marie Claire magazin scan képeit. A csodás Christian Dior ruhákban pózoló Jennifer-ről és magáról a fotósorozatról találtunk jobb minőségű képeket, amiket fel is töltöttem a galériába. Egyelőre 4 darabbal kell megelégednünk, de én továbbra is várom a következőket, mert ezek eszméletlen szépségesek! 

m.jpg m02.jpg m04.jpg m03.jpg

Galéria linkek: MC fotósorozat (4db)
                    Marie Claire magazin scanek (5db)

Magyar média

2017.01.04. 19:40, Floo

Az elmúlt napok folyamán (utánunk) sorra kerültek fel a közösségi,- illetve hírportálok oldalára, hogy Jennifer kis hazánkba utazott forgatni. Sőt, én úgy érzem illendő megemlíteni, hogy valószínűleg Fanninak köszönhetjük, hogy sikerült fényderítenem arra, melyik szállodában szállt meg Jennifer, hiszen ha nem találja meg Laura instagramját, akkor erről valószínűleg sem a magyar média, sem ez az oldal nem szerez tudomást! (Csak később)

Ennek ellenére vannak pozitív és negatív élményeink az elmúlt pár nap történéseiből - magyar média szempontból. Azt már számtalanszor elmondtam / elmondtuk és nem is elégszer hangoztatjuk, hogy a látogatottságért minden bulvárlap él-hal, de nem szabad bedőlni ezeknek! Ma már vagy a 10. olyan cikkbe botlottam, hogy Jennifer utálja a rajongóit, utál bárkivel érintkezni - és hasonló. 

Elkezdtem egy kicsit bunkó lenni, és magamba zárkózni! A vadidegen emberek úgy gondolják ismernek engem, csak azért mert híres vagyok - pedig én nem ismerem ezeket az embereket! Meg kell védenem a saját kis buborékomat, hiába van ilyen munkám muszáj különbséget tennem az emberek között.

- ezt nyilatkozta nem rég Jennifer a Daily Telegraph-nak. ÉS tény(!), hogy szó esett arról, miszerint inkább nem akar fotózkodni a rajongókkal. Ez is inkább egy kirohanás, rossz élmény esetleg, aminek ez volt az eredménye. Semmiképp sem gondolom azt, hogy ne kedvelné, szeretné a rajongóit, hiszen nagyon sokat köszönhet nekik/nekünk. Szóval bárki, aki a Four Seasons hotel előtt fog várakozni bátran próbáljon selfizni a kedvencével, ha lesz lehetősége rá! Ne úgy, mint egy vadállat, aki csak egy képet akar aztán elrohan... ez sem vet jó fényt ránk fanokra, akik így viselkednek. 

Térjünk át más témára. Pozitívumként érintett minket, hogy ma már olyan is adásba került a TV-be, hogy "egyetlen magyar rajongói oldalnak hála, hogy tudunk Jennifer érkezéséről" - reméljük a mi kis közösségünk (vagy más magyar Jenniferes oldalról) segítette a hírszerzőket! 

Az RTL híradóban is beszámoltak JLaw érkezéséről, de azt hiszem ezen háborodtunk fel leginkább. Aki valamiről nem tud, ne akarjon okoskodni.  - tömören ezt is mondhatnám, de felháborító, hogy Jennifer 2014.-es kínos botrányát mennyire elferdítették. 

Jennifer azért nem szereti a közösségi médiát, mert az intim képeit feltöltötte az internetre!

- say whaat?! A reddit.com-ra kerültek fel az intim képek, mivel számtalan híres színésznő Iphone-ját feltörték! Ennek ellenére JLaw sosem használt Instagrammot, vagy más közösségi felületet, ahova feltehetett volna bármit is.
Számomra ez is megdöbbentő, hogy nem néznek egy-egy témának utána, de még az hogy az arcodba nyomják a képeket?! Szép mondhatom! Köszönöm a stábnak, hogy ennyire érzéketlen volt egy ilyen témában! Remélem Jennifer sajtósa vagy menedzsere nem kapja meg ezeket a felvételeket, mert a színésznőnek nem lenne éppen jó benyomása a magyar médiáról..! 

Kapcsolódó cikkek: - új személyiség?!
                     - Jennifer Magyarországon!
                     - Red Sparrow infók

Címkék: Egyéb

Lesifotók

2017.01.04. 17:01, Floo

Nem állunk le, ugyanis Jennifer-ről folyamatos képek látnak napvilágot. Ez még sajnos továbbra sem magyar lesifotó, egyelőre a tegnapi információkon kívül (tekerjetek érte lejjebb), nem kaptunk még mást.

Jaunár elsején Jennifer továbbra is barátjával Darren Aronofsky-val töltötte a napot, New York-ban. A páros közösen sétálgatott, ezekről készültek fotók. Remélem tényleg boldogok együtt. Valószínűleg ez volt az utolsó közös napjuk, mielőtt Jennifer Magyarországra jött, de az sem kizárt, hogy a rendező vele tartott és nem csak barátnője Laura.

15823289_698723993624036_1066987345172455924_n.jpg 15895152_698723933624042_5511139971916521815_n.jpg 15894507_698724116957357_5364491845750409576_n.jpg 15894702_698723886957380_3993172763892929659_n.jpg

Galéria link: New york-i séta (7db)

Francia Marie Claire magazin

2017.01.04. 11:33, Fanni

Úgy tűnik, hogy ma sem fogunk hírek nélkül maradni, hiszen napvilágot látott néhány scan kép a francia Marie Claire magazin februári számából, amiből kiderült, hogy Jennifer Lawrence lett az év második hónapjában megjelenő számuknak a címlaplánya.

Természetesen ehhez kapcsolódóan egy új fotósorozatot is készítettek a 26 éves színésznőről, amit Sebastian Kim-nek köszönhetünk. Ezeken a képeken pedig Jennifer ismét Christian Dior ruhákban látható, amelyek a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból származnak. Egyébként ezeket a fotókat tényleg érdemes megnéznetek, hiszen a színésznő (mint mindig) most is fantasztikusan néz ki és igazán bájos, valamint romantikus stílusú lett az egésznek a hangulata.

Ezek mellett ma még tovább szeretném frissíteni a galériát, először is a megjelenésekkel, aztán pedig a fotósorozatok és a paparazzi képek, valamint a többi kategória fotói is feltöltésre fognak kerülni, előre is köszönjük a türelmeteket!

01-84.jpg 02-78.jpg 03-71.jpg 05-62.jpg

Galéria link: Marie Claire - Február (Francia) (5db)