• Ki a kedvencünk? •

••  Jennifer Shrader Lawrence a kentucky-i Louisville-ben született 1990 augusztus 15.-én. Édesanyja Karen tábor vezető, édesapja Cary cégtulajdonos volt. 3 gyermekként született, van két bátyja.
Fiatal korában (14) eldöntötte, hogy színészi karrierbe kezd és édesanyjával New York-ba ment szerencsét próbálni. 2006-tól feltűnt kisebb szerepekben a Monk – a flúgos nyomozóban például egy kabalát alakított. Szárnypróbálgatásai sikerrel zárultak, hiszen A hallgatás törvénye (Winter’s Bone) című thrillerben szerepéért Oscar-díjra jelölték.   Több?   ••
 
• Hot! •

 
• Éves naptár •

2018. ?. ?. - Csillagot kap a Hírességek Sétányán

• 2018. 02. 19. - Anglia ✓
• 02. 28. - Indonézia, Dél-Korea, Szerbia ✓

• 03.01. - Németország, Ausztrália, Magyarország, Argentína, Ausztria, Horvátország, Hong Kong, Olaszország (...) ✓
• 03.02. - USA/Kanada, Bulgária, Spanyolország, Vietnám, Mexikó, Norvégia (...) ✓
• 03.30. - Japán ✓

• 04.04. - Franciaország ✓

• 05.31. - Oroszország

Folyamatosan frissül!

 
• Elite affiliates •
 
   
   
   
 
Betelt!
Jön: lucyweb.org, h-steinfeld.flaunt
 
Bármilyen kérdésetek van, ide írjatok: #link #link
Lekerült: bigbangtheory.gp, milly-clarke.com
 
• Munkálatai •
Mother! (Anyám!)
2017. 09. 14.
Grace (Jennifer Lawrence) író férjével (Javier Bardem) közös otthonba költöznek, a legváratlanabb pillanatban vadidegenek költöznek be hozzájuk. A boldog új kezdetből hamarosan valami egészen pokoli megmérettetés vár a terhes feleségre, ezzel a házaspár élete is teljesen megváltozik.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Sötét Főnix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
• Információ •
Admin Floo & Fanni
Téma Jennifer Lawrence
Nyitás 2013.01.06.
AF 1377*700
Design 33. - we're back!
Kódok Efruse && Linda

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!

 

hírekfrissek

Yo Dona fotózás

2017.01.03. 06:26, Floo

Jó reggelt! A tegnap okozta sokkból, miszerint JLaw hazánkba látogat igyekeztem túllendülni és lenyugodni. :)
Már beszéltem nektek arról, hogy a Dior-nak készült egy új fotósorozat, amelyet a Yo Dona magazinhoz fotóztak. Erről feltöltöttem múlthéten rossz minőségű, tele irkált fotókat, azonban most töltötték fel a HQ minőségű teljes fotósorozatot. Jennifer csodaszép, imádom ezeket a képeket, nem is lepődnék meg, ha ebből csinálnám a januári fejlécet. :) Kukkantsatok be a galériába, rengeteg fotó vár titeket!

y8.jpg y6.jpg y15.jpg y12.jpg

Galéria link: Yo Dona fotózás (20db)

Jen Magyarországra jön!

2017.01.02. 18:24, Floo

*körülbelül a fenti GIF-hez hasonlóan reagáltunk* Tudtuk, hogy Jennifer hazánkba látogat egy új filmje a Red Sparrow forgatása miatt. Nagyon izgatott voltam a hír hallatán, ami körülbelül fél éve látott napvilágot, de alig pár perce írták a külföldi oldalak, hogy ma utazik Magyarországra. Fanni és én hihetetlen izgatottak lettünk, komolyan én 21 éves létemre tiszta zizi vagyok, le se lehet lőni és azt hiszem ez érthető. Bőven kutakodni fogunk Fannival, hogy hol szállt meg pontosan Jennifer és őszintén reménykedünk, hogy esetleg a szállodához eltudunk menni. Nyilván ezek még nagyon friss infók, lehet holnap reggel vagy délután leszáll a gépe és fotók is lesznek.

Terjesszétek a hírt; JLaw Magyarországra jön!   

Late Night with Seth Meyers (Teljes)

2017.01.02. 15:44, Fanni

Tegnap már hoztam nektek egy pár perces részletet a szilveszter este leadott Late Night with Seth Meyers talkshow-ból, Floo pedig a képeket töltötte fel a galériába. Ma viszont sikerült megtalálnom a teljes adást (Jen része 11:00-től kezdődik), így ebből tudtok csemegézgetni. 

Az interjú alatt a 26 éves színésznő a kutyáján kívül arról is beszélt, hogy miért utálja annyira a szilvesztert:

Utálom a szilvesztert! Úgy érzem, hogy mindenki csak a jó pillanatokat üldözi ilyenkor. Ezért idefutottam, mert itt senki sem találna meg. Abban sem vagyok biztos, hogy valaha is kaptam volna éjfélkor csókot. Soha nem szórakoztam túl jól, igen szegény én! Harry és Sally [1989-es film], teljesen tönkretette a szilveszter éjjelt az életem hátralevő részére. 

Ezután természetesen a Passengers-ről is szó esett, azon belül is a műsorban is lejátszott medencés jelenetről, aminek elég bonyolult volt a felvétele:

Utálom az efféle kaszkadőri mutatványokat csinálni Az éhezők viadala óta. Úgy voltam vele, hogy ennyi, nem leszek az a színész, aki azt mondja, hogy "Nem, nem, nem, nincs szükségem kaszkadőrre!". A lakókocsimban leszek, ha feltétlenül szükségetek lesz rám. Ijedős és paranoiás vagyok, folyton aggódom a biztonságom miatt, szóval ez rossz lett volna számomra, mert tudod egész nap a medencében lettem volna. Nem lehetett lett volna ott pisilnem, aztán végül úgyis belepisiltem volna a medencébe, ezután pedig szánalmasan éreztem volna magamat, mert szó szerint a pisimben úszkáltam volna. Meglepődtem, hogy senki sem mondott fel, pedig nagyon ördögi voltam.

Seth ezután afelől érdeklődött, hogy mennyire tud jól úszni, hiszen a medencés jelenet alatt ez elengedhetetlen volt számára (ismét, hiszen a Futótűzben már láthattuk úszás közben):

Nem igazán tudom. Szerintem úgy nézek ki [abban a jelenetben], mint egy felfújt testépítő. 

Late Night with Seth Meyers (Videó)

2017.01.01. 18:34, Fanni

Floo már emlegette pár bejegyzéssel lejjebb, hogy én (Fanni) is csatlakoztam az oldalhoz (bár még nem jelentkeztem be hivatalosan), viszont én személy szerint nagyon örülök annak, hogy újból itt lehetek, mert Jennifer a kedvenc színésznőm. De ennyi legyen is elég, lássuk, hogy milyen friss információkkal tudok nektek szolgálni a színésznőről.

Lejjebb már találhattok egy bejegyzést, képekkel együtt arról, amikor Jennifer ellátogatott a Late Night with Seth Meyers című esti talkshow-ba, amit tegnap éjjel adtak le Amerikában, hiszen ez volt a szilveszteri különkiadásuk, viszont ezt még december elején rögzítették Jenniferrel. Most egy rövidebb videót hoztam el a műsorból, amit nemrég lett feltöltve a YouTube-ra.

A 26 éves színésznő ebben a részletben a kutyájáról, Pippi-ről beszélget Seth-tel, amiben azt tárgyalják ki, hogy mind a ketten mennyire örülten féltik a kutyájukat, illetve Jennifer azt is elárulta, hogy a kedvencét mindig magával viszi minden hova, nem bírja magára hagyni, valamint a házában a kandalló felett egy festmény is helyet kapott Pippi-ről. 

Egyszer elvittem [Pippi-t] az állatorvoshoz és ott átvitték egy hátsó szobába, hogy csináljanak [vele] valamit, de senkit nem engedtek hátra [az orvosokon kívül], én pedig megőrültem! Istenem! [Miután kiabáltam] azt mondták; "Asszonyom, ön megijeszti a macskákat és a kutyákat."

Az állatorvosi kalandok után pedig arról mesélt, hogy a Passengers népszerűsítése alatt egy hozzá hasonlóan "örült" interjúvolta meg őket, aki Chris Pratt filmbeli karakterét a Jack Russel Terrier kutyákhoz hasonlította a problémamegoldó képességük miatt. Miközben Jen elmondása szerint Chris jó képet vágott az egészhez, közben pedig egyáltalán nem értette, hogy miért pazarolja az öt perces idejét arra, hogy kutyákról beszéljenek, addig Jennifer teljesen megértette a riporter szándékait.

Címkék: Talkshow Videó

Rossz debütálás?!

2017.01.01. 14:03, Floo
Hoztam box office (bevétel) infókat a Passengers-ről, hiszen külföldön már karácsony előtt debültált a film. A több mint 110 millió dollárba került film, talán nem volt elég ahhoz, hogy a kritikusok ütéseit kibírja, hiszen az első 5 napos időszakban 30 millió dollárral nyitott, ami sokaknak rossz és elég negatív fényt vet a filmre. Ez természetesen a karácsony napján változott és ugrott is egy nagyot, hiszen aznap több, mint 7,5 millió dollárt kaszáltak. 
A Sony biztos a Passengers sikerében, hiszen "Jennifer és Chris kémiája vonza az embertömeget" és számítanak arra, hogy a tengerentúlon még nagyobb lesz a kíváncsiság. 
 Jó pár helyen olvastam facebookon, hogy a Jennifer-es rajongói oldalak szerkesztői már látták a filmet, hovatovább többször is beültek megnézni így én nem kétlem, hogy jóra sikeredett, de ezt csak pár hét múlva tudjuk kideríteni! A "rossz" bevétel még nem jelent semmit, hiszen a majdnem 2 órás filmre így is a 10-ből 7-es pontszámot kapott a népszerű IMDb-n. 
 
A témánál maradva hoztam nektek ismételten still fotókat, így már egyre több van feltöltve a galériába.
 
15781226_697330230430079_3992188073348885834_n.jpg 15781174_696499207179848_9212153643842215316_n.jpg pa2.jpg 15727308_695742660588836_6723907262915091513_n.jpg